Personlig oppfølging og spisskompetanse

Mange som etablerer virksomhet har verken interesse eller kunnskap nok til å føre regnskapet selv, og erfarer at mye tid i stedet kan brukes på selskapets kjernevirksomhet. Vi hjelper deg å føre regnskapet ditt i henhold til myndighetenes krav, og følger opp din økonomistyring.

Du velger hva du ønsker å sette bort til oss. Vi kan føre regnskap, betale regninger, skrive ut fakturaer, utbetale lønn, lage skreddersydde rapporter og være samtalepartner. Valget er ditt og vi skreddersyr oppdraget etter ditt behov.

Med et skybasert regnskapssystem får du et oversiktlig regnskap som er tilgjengelig når-som-helst og hvor-som-helst. Vi har gode, skybaserte regnskapssystemer som tilpasses din bedrift og ditt bruk.

Våre ansatte er dedikerte til sitt kundeansvar slik at du som kunde skal få personlig oppfølging. Ved behov kan den kundeansvarlige benytte seg av vår interne spisskompetanse.

I tillegg til å være regnskapsansvarlig for din virksomhet kan vi også påta oss å være din økonomisjef, og kan representere din virksomhet ovenfor blant annet offentlige myndigheter, finansinstitusjoner, ansatte, kunder og leverandører.

 

Jeg vil vite mer om regnskap